2019 Yılında Trend Olan Ofis Dekorasyon Modelleri Hangileri?

2019 Yılında Trend Olan Ofis Dekorasyon Modelleri Hangileri?

2019 yılı itibariyle ofis dekorasyon modellerindeki çeşitlilik ilgililer tarafından büyük bir merakla karşılandı. Bu alanda kişiye özel mobilya ve aksesuar üretimine hız verilmesi de tamamen kendine has ofis dekorasyon modellerinin geliştirilmesinde öncü rolü oynamaktadır. Hem telefon hem de internet bu alanda rehber olarak kullanılabilir, üretici firmalar ile direkt olarak iletişime geçilebilir. Bir diğer seçenek ise online forumlar aracılığıyla potansiyel müşterilere sunulmaktadır.

Adım Adım Kişiye Özel Ofis Dekorasyon Seçenekleri

1- Müşterilerin Seçimi: Tıpkı ev için kişiye özel mobilya üretimi olduğu gibi ofislere özel seçenekler de en uygun fiyatlarla birlikte servis ediliyor. Seçimler ise tamamen müşterilerin istek ve tercihlerine göre şekillenebiliyor. Ofislerini basmakalıp kataloglardan bağımsız olarak yeniden dekore etmek isteyen yetkililer, tamamen hayalindeki gibi mobilyalara sahip olabiliyor. Bu yılın en trend seçimleri arasında olan kişiye özel dekorasyon modellerinde herhangi bir sınırlama bulunmuyor. İsteyenler birçok farklı tarzı ve dekorasyon modelini tek bir üründe toplama ayrıcalığına da sahip.

2- Sipariş ve Ölçüler: Sipariş aşamasından sonra ölçüler alınmaktadır. Ölçülerde de herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır. Hem küçük hem de büyük ölçekli ofis dekorasyon modelleri her yapı için uyumluluk göstermektedir.

3- Üretim: Üretim aşaması grafiklerle desteklenerek bilgisayar ortamından gerçeğe taşınmaktadır. Bu noktada müşterilerin fikir ve görüşlerine başvurulur. Onay alınan tüm modellerin üretimine geçilir.

4- Teslimat: Son aşamada teslimat yer almaktadır. Türkiye'nin her iline özel araçlarla teslimatlar yapılmaktadır.

Ofislerde Ahşap ve Doğal Masif Masa Dönemi

Tıpkı evlerde olduğu gibi ofislerde de doğal ve sade dekorasyon fikirleri trend olmaya devam ediyor. Kayın, ceviz ve köknar gibi ağaçlardan imal edilen masalar ofislerin dekoratif bütünlüğünü sağlamada sıklıkla tercih ediliyor. Özel ceviz cilaları ile birlikte çok daha dayanıklı hale getirilen bu masalar, hem çalışma sahasında hem de toplantı odalarında tercih edilmektedir. Her bir masanın kendine özgü görünümü ile birlikte ofis ortamında tamamen orijinal bir atmosfer yaratmak mümkündür. El işçiliğinin zirve yaptığı bu dekorasyon modellerinde garanti süreleri 2 yıldan başlayıp 5 yıla kadar uzanmaktadır.

Ofis Dekorasyonlarında En Trend Aksesuar Seçenekleri

Mobilyalar kadar aksesuar seçimleri de genel görünüm açısından büyük önem arz ediyor. Özellikle masa üstü aksesuarları mobilyaları tamamlayan bir yapıda olduğu için tercih sebebidir. Üç farklı boyda imal edilen denge topları bu aksesuar seçeneklerinin başında geliyor. Renkleri siyah, gri ve metalik olan toplar ahşap masaların üzerinde ışıltılı ve özgün bir görünüme de ev sahipliği yapıyor.

Ofislere Özel Duvar Kağıtları

Bir diğer yeni seçenek ise duvar kağıtları kapsamında kendini gösteriyor. Özellikle doğal masif ürünlerin bol miktarda kullanıldığı dekorasyon planlarında, ağaç dallarından ve yapraklarından oluşan üç boyutlu duvar kağıtları sıklıkla sipariş ediliyor. Toplantı salonlarında ise Büyük Türkiye haritasının resmedildiği duvar kağıtları klasik bir tercih olarak değerlendirilebilir.