2019 Yılında En Çok Sipariş Edilen Özel Tasarım Mobilyalar Neler?

2019 Yılında En Çok Sipariş Edilen Özel Tasarım Mobilyalar Neler?

Son yılların en trend mobilya seçeneklerinin başında gelen özel tasarım mobilya ürünleri hem evlerde hem de ofislerde kullanılmaya uygundur. Birçok farklı stil ve dekoratif bütünlüğün sentez haline getirilebildiği bu mobilya çeşitleri tamamen kişisel tercihlere bağlı olarak imal ediliyor. Alıcılar birçok farklı mobilya türünden esinlenerek siparişlerini verebilir. Tamamen kendi stilini iç ve dış dekorasyonda görmek isteyen müşteriler de özel tasarım mobilya seçeneklerini kataloglar aracılığıyla değerlendirebilir.

Özel Tasarım Mobilyalar İlk Seçenek: Doğal Masif Yataklar

Ahşap ürünlere olan ilginin artması ile birlikte birçok farklı mobilya türünde doğal masif kalitesini yakalamak mümkün. Bunların başında doğal masif yataklar geliyor. Özel ölçüler alınarak imal edilen bu yataklar hem dar hem de geniş hacimli yatak odalarına uyum gösterebilir. İstenildiği takdirde özel cilalarla söz konusu yataklar çok daha parlak ve lüks bir görünümde sipariş edilebilir.

En çok tercih edilen ceviz cilaları bu ürünlerde kullanılmaktadır. Özel tasarım mobilyaların üretiminde kullanılacak olan ağaçlara karar vermek de tamamen alıcılara bırakılıyor. Ceviz ve kayın gibi ağaçların yanı sıra dişbudak ağacından imal edilen yataklar da talep edilen kaliteyi fazlasıyla yansıtıyor.

Modern Sehpalar

Sehpalar hem tamamlayıcı aksesuarlar hem de işlevsel yönleri olması bakımından evlerin oturma odalarında ve salonlarında sıklıkla kullanılıyor. Yeni nesil olarak tanımlanan ve tamamen modern olan sehpalarda ise hem mermer hem ahşap malzemelerini bir arada bulmak mümkündür. Dokuları ahşap dokulardan oluşan modellerin yanı sıra altın ve gümüş şeritlerle tamamen özgün hatlara sahip sehpaları sipariş vermek de mümkündür. Söz konusu modern aksesuarlar hem orta hem de yan sehpalar için geçerlidir. Ayakları mermer gövde kısmı ahşap malzemeler kullanılarak imal edilen ürünler de istenilen ölçülerde sipariş edilebilir.

Camlı Yemek Masaları

Müstakbel alıcılara özel tasarım mobilya kapsamında sunulan bir diğer seçenek ise camlı yemek masalarıdır. Bu masaların en önemli özelliği ise el işçiliğinin tüm özgünlüğünü gövde ve yüz kısmında göstermesidir. Çeşitli nostaljik hatlar ile beraber oyma modellere ev sahipliği yapan yemek masaları cam malzemeleri ile desteklenmektedir. İsteyenler için gül, zambak ve menekşe gibi çiçek hatları da camın altında ve ahşabın üstünde yer alarak özgün bir üslupla hazırlanabilir.

Dekoratif Kitaplıklar ve Çeşitleri

Kitaplıklar özel tasarımlar konusunda en kreatif ve farklı modelleri bünyesinde barındıran aksesuarların başında geliyor. Evlerin her odasında kullanılabildiği gibi, otel lobilerinde, toplantı salonlarında ve ofislerde de tercih edilebilir. Son zamanlarda popüler olan kitaplık modelleri içerisinde asimetrik birer yapıya sahip olan robot biçimli kitaplıklar örnek gösterilebilir.

Bunun yanı sıra tamamen metal malzemelerden imal edilen ve çeşitli geometrik biçimlerde siparişi verilebilecek olan kitaplıklar da yer alıyor. Rustik ve Vintage tarza ev sahipliği yapan aksesuarlar da tamamen kişiye özel olarak hazırlanıp alıcılara teslim edilmektedir.